Наверх

Про Вегетаріанство: Як почати?

Автор
Опубликовано: 4396 дней назад ( 6 апреля 2012)
Редактировалось: 8 раз — последний 11 сентября 2012
Играет: Queen
0
Голосов: 0
Як перейти на вегетаріанство?
Якщо Ви хочете жити без м'яса, але не знаєте з чого Вам почати...



Поперше, до вегетаріанства потрібно підходити поступово. Різкий перехід може спричинити за собою абсолютно непотрібні зміни. Не ставайте вегетаріанцем з понеділка, підійдіть до цього питання серйозно! Спочатку можна відмовитись від споживання м'яса, через деякий час від риби, далі яєць, молочних продуктів...

По друге, тільки розраховане, вивірене денне меню, яке задовольняє всім потребам організму в білках, жирах, вуглеводах і вітамінах здатне принести користь Вашому організму.

По-третє, відмовившись від м'яса, обов'язково треба споживати продукти з вмістом вітамінів В2 (листові зелені овочі, брокколі, гречка та вівсянка, горох, зародки й оболонки зернових культур, хліб) і В12 (соя, хміль, шпинат, зелений салат, морська капуста, паростки пшениці і цілісне зерно) , а також ЗАЛІЗО (насіння бобових рослин, петрушка, випічка та інші зернові продукти, картопля, фрукти, рис, овочі) і МІКРОЕЛЕМЕНТИ.



Ступінь всмоктування ЗАЛІЗА, що міститься в продуктах харчування можна збільшити, nfrj; вживаючи продукти, які є джерелом вітаміну C і лимонної кислоти. До них відносяться наступні продукти:
* Апельсини, груші, яблука, ананас, сливи, банани, манго, дині,
* Кисла капуста,
* Картопля, буряк, гарбуз, брокколі.

По-четверте, будьте готові до змін в характері. Відсутність м'яса в раціоні веде до відсутності агресії, і часом до пасивності.

По-п'яте, ретельно стежте за своїм сексуальним життям. Як тільки помітите, що, діставшись до ліжка, Вам більше хочеться спати, ніж займатися любов'ю, їжте більше вітамінів та цинку (гарбузове насіння) - саме він сприяє виробленню статевих гормонів.
Якщо ви усвідомлюєте небезпеку м'ясної їжі, але відмовитися від неї не в силах, спробуйте зменшити її споживання. Намагайтеся відмовлятися від напівфабрикатів і ковбас, поступово від м'яса.

Понравился пост? Поделитесь:

2109 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!

© All Rights Reserved. Дети скоро!
При цитировании материалов сайта прямая ссылка обязательна. Полное использование материалов запрещено.
Телеканал Надія Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианская библиотека.