Наверх

Осінній день

Автор
Опубликовано: 4192 дня назад (13 ноября 2012)
Редактировалось: 3 раза — последний 22 ноября 2012
0
Голосов: 0
Я мама трьох чудових хлопчиків. Старшому чотири з половиною роки, середньому два з половиною, а меншому всього чотири місяці. Ніколи не думала, що буду мати стільки діток, ще й хлопчиків. Та зараз без цих галасливих малюків не уявляю як можна жити. Сумувати в нас немає часу. Завжди є з ким поговорити і погратись.

Вчора Максимко в садочок не пішов, на вулиці дощило, тому день обіцяв бути веселий і галасливий. Я люблю такі осінні дні. Вдома тепло і затишно, а з дітками легко можна щось творити. Заглянули ми в книжку із сушеними листочками, вони виявились готовими для роботи. Над колекцією листочків, ми трудились всю осінь, щоб зимою можна було згадувати останні теплі дні, вчити назви дерев, робити аплікації.

Тепер якраз час хлопцям вибрати тему, на цей раз це - динозавр і танк. Такі вже інтереси у хлопців. Максимко приносить і розглядає книги із зображеннями динозаврів, і вибирає якого буде робити.

Із сухим листям дуже приємно працювати, бо це природній і неповторній матеріал. Різати його треба дуже обережно, бо воно крихке. Та для старшого синочка вирізання і малювання - улюблене заняття. Результатом роботи всі дуже задоволені.

Це динозаврик старшого синочка, робив майже все сам.



А це танк меншого синочка, робила майже все я.



Ввечері аплікації даруємо татові і бабусі.

Дуже важливо відволіктись від домашніх клопотів і погратись з дітками, не забути виділяти час для роботи з ними. Спільне діло зближує батьків з дітьми.

Понравился пост? Поделитесь:

2318 просмотров
Комментарии (1)
Александра Тайлер # 14 ноября 2012 в 17:30 0
Дуже милі аплікації!!! Молодці)))
© All Rights Reserved. Дети скоро!
При цитировании материалов сайта прямая ссылка обязательна. Полное использование материалов запрещено.
Телеканал Надія Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианская библиотека.